Emlékképek
Emlékképek : Miharu elrablása

Miharu elrablása


játék elolvasása }

• Tartalomi kivonat •
______________________________________________

Egy teljesen átlagos estének indult az egész. Miharu kissé magányos, a szülei üzleti dolgok miatt nem tartózkodnak otthon, ő meg úgy dönt sétál egyet és vesz valami kaját vacsorára. Ekkor történik, hogy egy fazon elkapja, betuszkolja egy kocsiba és elrabolja. Persze az ismeretlennek az első dolga, hogy megkötözze a fiú kezeit, így Miharu nem tud semmihez sem kezdeni. Sőt, fél. Ki ne félne a helyében? A fazon, nevezzük innentől Kazuonak (az igazi nevét homály fedi) egy raktár épületbe viszi a fiút és elkobozza tőle a telefonját. Az első értelmesnek tűnő néven akad meg a szeme: "Apu". Ekkor kerül a képbe Aoyama Masato, Miharu édesapja, akit sokként ér a hír, hogy a fiát elrabolták. Kazuo elég magas váltságdíjat kér a kölyökért. Masato pontosan tudja, hogy ugyan gazdagok, de még ő sem képes ennyi pénzt előteremteni. Ám nincs választása, Kazuo ad neki időt, hogy összegyűjtse.

Miharu és Kazuo "kapcsolata" kimerül amúgy annyiban, hogy a férfi megkönyörül a kölykön és ad neki enni, meg inni, sőt, még egy csokival is "kedveskedik" neki. Amúgy Kazuot a pénzen kívül semmi más nem hajtja... a fiú testi épsége sem izgatja.

Masato és a fiú anyja, Suzuha kapkodnak, aggódnak, agyalnak, hogy mi legyen. A férfi intézi a pénzt, legalábbis amit hirtelen elő tud teremteni, azt megteszi... ...és ekkor jön Shirong. Igazából csak Miharut szeretné meglátogatni, de Masato közli vele, hogy mi a helyzet. Ő pedig rögtön eldönti: segít. Nem tudja, hogyan vagy miként, de segíteni fog. Kezdésképp hazamegy, hogy összeszedje azt a kevéske pénzét, amivel rendelkezik.

Igen ám, de nem elég a pénz. Masato először azt hazudja Kazuonak, hogy megvan az összes, de még a vak is látja, hogy hazudik. Így Kazuo közli vele, hogy ékszerbolt. Rabolja ki és hozzon el mindent. Akkor visszakapja a fiát és mindenki mehet a dolgára, elválnak útjaik. Masatonak nincs sok választása, bele kell mennie, de fél. Retteg, hogy baja esik Miharunak és retteg attól is, hogyha betörnek abba az ékszerüzletbe, akkor őt kapják el és akkor... börtön. Nem akarja ezt.

Shirong felajánlja, hogy segít benne. Ketten megoldják és megmentik Miharut. Mert ugye a rendőrségnek nem szólhatnak, mert ha megteszik, Kazuo bántja a fiút...

Megjegyzem, hogy időben Miharu elrablásának másnapján vagyunk, este. Ekkor történik, hogy Masato és Shirong összeszedik minden eszközüket, na meg bátorságukat és elmennek ahhoz az ékszerüzlethez. Kiiktatják a riasztót, letakarják a kamerákat és elhoznak mindent, amit csak lehet. Ugye Masatonak fogalma sincs arról, hogy Shirong bűnöző... azaz a fiú már bizonyára több rablásban, betörésben részt vett, mint Masato valaha fog. Lényeg, ez viszonylag jól sikerül. Hazamennek a zsákmánnyal és Masato egyből hívja Kazuot.

A férfi közöl vele egy helyszínt és azt, hogy hagyja ott a pénzt. De Miharu hollétéről ekkor még szó sincs. Masato viszont oda sem megy egyedül; Shironggal karöltve mennek a helyszínre. A pénzt és az ékszereket lerakják, aztán telefon. Kazuo közli, hogy Miharu hol van~ Masato elindul, Shirong pedig szemmel tartja Kazuot... talán érzi, hogy csapda az egész.

Nem lep meg szerintem senkit az a tény, ha azt mondom, Masato nem találja meg Miharut. Kazuo átvágta őket és meg akar lépni a pénzzel, sőt, Miharura sincs szüksége és meg akarja ölni. Shirong viszont követni kezdi Kazuot, egyenesen a raktárhoz. Masato is odamegy. Egy kis túszdráma, lövöldözés, sérülés utána Kazuo meglép. Masato a vállába kap egy golyót, Shirong meg a lábába, szóval Miharu nem kicsit van ki... miatta így megsérültek... aggódik és még nincs túl ezen az egészen. Sír. De boldog is, hogy eljöttek érte és vége ennek az egésznek.

A csapat első útja a kórházba vezet. Ellátnak mindenkit és saját felelősségre haza is mehet a banda. Shirongot persze nem engedik, hogy egyedül hazaballagjon, hanem magukhoz költöztetik arra az időre, amíg rendbe nem jön teljesen. Miharu nem mozdul mellőle nagyon, segíti és próbálja támogatni.

Igazából minden jó, ha a vége jó. Egy közös vacsora után Miharunak még eszébe jut, hogy a karácsonyi ajándéka, amit Shirongnak szánt, még mindig a szekrényében lapul, így most bátorkodik odaadni neki. Csak egy pulcsi az egész, meg csoki~ de Shirong örül neki, ennek meg Miharu örül a legjobban.

Nos... összegzésként. Kazuo jött ki még mindig a legjobban a dologból, hisz meglépett a pénzzel és az ékszerekkel. Ám van három szemtanú, Miharu, Shirong és Masato személyében. Masato pedig meg akarja tenni a feljelentést - az ékszeres téma... azzal mondjuk még nem tudja, mit kezd. De nem járkálhat szabadon ez a Kazuo... mert ki tudja, mikor támad rájuk újra...

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Frozen Memories | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Szeptember 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!