Emlékképek
Emlékképek : A bilincs, mely összeköt

A bilincs, mely összeköt


játék elolvasása }

• Tartalomi kivonat •
______________________________________________

Daisuke úgy dönt, hogy jó lenne kicsit kikapcsolódni és szórakozni, de egyedül nem akar elindulni semerre. A legközelebb pedig Minoru van hozzá, így megpróbálja elhívni. Noru természetesen akadékoskodik. Ő nem akar Daival sehova sem menni, hagyja őt békén.

De Daisuke nem arról híres, hogy olyan hamar feladja. Az egyik fiókjából előszed valami használható kütyüt és visszamegy Noruhoz. A bilincs máris kattan Noru és az ő csuklóján. A kulcs meg... mélyen a zsebében landol. Patt helyzet. Noru ellenkezik, nem akar menni, hülyének se fogják őket nézni útközben és a többi. A problémás kezdetek és öltözködés után útnak indulnak. (Megjegyzem Daisuke kabátot sem vesz fel, mert már nem akarja levenni a bilincset... Noru meglépne tőle.)

Az egyik szórakozóhelyre mennek. Hát, a helyzet az, hogy Daisuke szépen leissza magát, Noru meg... egy kortyot sem kér az alkoholból. Nem akarja, kész. Dai hiába kínálgatja az este folyamán. Dai még rendel egy üveg piát, mielőtt elindulnának haza.

Az igazat megvallva azt sem tudja, merre kéne indulni, így csak találomra lépked. Noru meg a helyes irányba próbálja terelni. A séta persze nem maradhat mentes a vitáktól sem. Noru el akarja venni Daitól a piás üveget... meg is kaparintja, aztán a földhöz vágja, így az összetörik. Daisuke meg eléggé pipa lesz, kishíján meg is üti a kölyköt, de végül mégsem. Feldúltan indul tovább, de megcsúszik és elesik, rántva magával Norut is. Éljen, a betegség már garantált Dai számára~ kabát nélkül fetreng a hóban. Igazából elég hosszú ideig, mert nincs kedve összeszedni magát. A kölyök már rég ácsorog és unszolja Dait, aki inkább visszarántja maga mellé egy kicsit. Végül megembereli magát, Noru felhúzza, erre a következő reakciót kapja:

Daisuke: Arigatou... Malacka.

Ez a mondat az, ami még egy kis vitát indít köztük. Például a következő párbeszéd is...

Daisuke: Tényleg hasonlítasz egy malacra.
Minoru: Mégis miért hasonlítanék?!
Daisuke: Amikor alszol, olyan édes vagy, mint egy bébi malac... de az előbb például úgy visítottál, mint egy disznó, akit épp leölnek... ...a szobád meg olyan, mint egy disznóól...

Ez pedig követlenül utána:
Daisuke:  A Micimackós Malackához viszont semmi közöd -.- 
Minoru: Nem is akarom, hogy közöm legyen hozzá...
Daisuke: Miért?
Minoru: Nem szeretem azt a mesét. Dedós.
Daisuke: Akkor mit szeretsz? A hentait? ^^
Minoru: NEM!
Daisuke: Ohhho, akkor a yaoit? *vigyor*
Minoru: Nem... nem szeretem egyiket sem!

Lényeg, haladnak hazafelé. Daisuke egyszer megjegyzi, hogy fázik és jó lenne, ha Noru felmelegítené, de süket fülekre talál. Ennek ellenére megölelgeti a kölyköt. Látszik, hogy részeg. A jutalma mellesleg egy kéz-harapás Norutól... nem a legjobb. Válaszul felpofozza. Ő csak egy ölelést akar, erre meg...? Áhh.

De a lényeg, hogy lassacskán csak hazaérnek. Igen ám, de az ajtónál Dai kiszórja az összes cuccát a földre... keresi a kulcsot. Amit meg is talál, de a bilincs kulcsa útközben elveszett, az nincs meg~

Odabent pedig... hát, le kéne venni a bilincset. De ugye azt Daisuke elhagyta, amúgy meg annyira részeg, hogy arra nem emlékszik, hogy létezik egy pótkulcs. Így nem tudják levenni a bilincset. Jön némi civakodás újfent, hogyha kell, akkor Daisuke levágja Noru kezét, csak hogy ne legyenek többé összekötve... khm.

Minoru: Szedd le rólam valahogy, nem érdekel, hogy hogyan, világos?!
Daisuke: Levágom a kezeddel együtt....
Minoru: *ellenkezik* Nem, NEM! Hallod?! Nem megyek, engedj el!
Daisuke: *elröhögi magát* Annyira hülye vagy... szerinted megtenném?
Minoru: Igen, mert nem vagy normális...
Daisuke: Te sem. Mégsem vágnád le egyik testrészemet sem.... igaz?
Minoru: A fejedet amiért ilyen idióta vagy... *Izé..*
Daisuke: *Koppan. Aztán indul tovább a konyhába.* Ha így állunk...
Minoru: *Megijed >< Ellenkezik, megüti fiút.. Ha pedig nem ereszti akkor megint megharapja.. erősebben mint kint.*
Daisuke: Ha nem akarnád levágni a fejem, én se akarnám levágni a kezed, hogy elszakadjunk egymástól végre...

Hmhm. A konyhában amúgy Dai lop egy csókot, aztán bedőlnek az ágyba Daisuke szobájában. Mivel Noru mindenáron le akarja venni a kabátját, így Dai fogja magát és levágja róla ollóval... a drága kabátot.... van ez így. Ezután el is alszanak, persze Noru egyáltalán nem nyugodt a senpai mellett.

Másnap... Daisuke egyrészt betegen és másnaposan ébred, másrészt nem emlékszik kábé semmire. Odáig megvan neki a sztori, hogy elmentek inni. Aztán képszakadás. A reggel persze kiabálással indul, de Dai most nem vevő rá. Próbálja kitalálni, hol lehet a pótkulcs... közben meg húzza azért a kölyök agyát. De... valami elkezdi foglalkoztatni. Vajon... bántotta Norut tegnap? Próbálja kitalálni, nézegeti a kölyköt, aztán rá is kérdez. Szóval nem. Bár úgy érzi, valamit mégis csak tett, ha ilyen elutasító vele - mondjuk Noru mindig az. Gyógyszer bevétel után ismét nekiáll keresni a kulcsot, ami végül meglesz.

Noru első dolga kirohanni a szobából. Ez annyira nem meglepő, igaz? Noru kerülgetni kezdi Daisukét... nem akar a közelében lenni és ez eléggé nyilvánvaló. Ez van. Dai elkezd kaját csinálni, ezúttal csak magának. Ha Noru utálja, akkor miért főzzön rá? Ám Noru kijön és önként elkezdene enni... hehe. Egy kisebb szóváltás után Daisuke úgy dönt, visz be a kölyöknek enni. Kicsit beszélgetnek, pár mondatot, aztán Dai elmegy aludni, mert tényleg elég pocsékul érzi magát. Később Noru is az alvást választja, miután jól lakott~

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Frozen Memories | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Szeptember 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!