❃•❃•
˙  Y U K I M U R A    Y A M A T O  ˙
❃•❃•
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

"Még ha be is teljesíted a vágyad, üres érzést hagy maga után. Csak az, aki a csúcson van, értheti meg ezt a magányt! Megfagyasztja a szívet."

∷ Név: Yukimura Yamato

∷ BecenévYukimura-senpai

∷ Kor: 17 év

∷ Születésnap: Április 16.

∷ Családi állapot: Egyedülálló

∷ Foglalkozása: Diák, illetve délutánonként kisegítő Tsuyoshiék boltjában

∷ Őt alakító karakter: Aoi Kano (Gekka Ryouran Romance)

 

     

  ❉   Szerepköre ❉  ❉  
________________________________________________

     Egy falakkal körülvett karakter, aki meg van róla győződve, hogy senkire nincs szüksége, mert a végén mindenki elhagyja... egy nap, suli után belefut egy kölyökbe, Tsuyoshiba, akinek segítségre van szüksége. Itt kezdődik el kettejük kalandja, amit egy hullámvasúthoz tudnék hasonlítani. Ha Yamato nem bír magával és olyat tesz, ami a fiúnak nem tetszik, ideig-óráig mélypontra kerül a kapcsolatuk, de végül a kölyök újból közeledni kezd, ekkor pedig az a bizonyos hullámvasút újból elindul a csúcs felé. Érdekes. Yamatonak még szoknia kell, hogy valaki a barátja akar lenni. És muszáj kivernie a fejéből azt, hogy valaha megkaparintja a fiút... mármint... úgy. Pedig eléggé vonzza. Egyébiránt egy ideje a fiú szüleinek boltjában dolgozik, ami sokkal jobban fizet, mint az előző munkahelye. Elégedett.     
     

  ❉   Jellem ❉  ❉  
________________________________________________

     A tipikus magányos farkas. Csalódott az emberekben és nem is kér belőlük többet. Nem akar kötődni senkihez, nem akar senkitől semmit, csak azt, hogy békén hagyják. Vagy ha mégis emberi kapcsolatok kialakítására adja a fejét, az csak felszínes... meg... szereti kihasználni az alsóbbévesek jóhiszeműségét és ugráltatja őket, meg egyéb dolgok. Szabadidejében gitározik - sőt, többnyire az iskola zene termében leledzik. A zene megnyugtatja és azzal jobban ki tudja fejezni magát, mint bármi mással.
Nincsenek barátai, ami nem meglepő, de a tanárokkal például semleges a kapcsolata. Mindent megtesz, amit kell, de többet semmiképp. Nem vallaná be, de igenis magányos egyedül és valahol a szíve mélyén tudja, hogy szüksége lenne valakire, de... de nem akar többet csalódni. Fél, hogy újra eldobják majd... és aztán megint...     
     

  ❉   Múlt ❉  ❉  
________________________________________________

     Itt született, Ravenhillben - legalábbis ezt mondják, de neki fogalma sincs erről. Annyit tud, hogy a szülei elhagyták, amikor még baba volt. Egy ideig árvaházban nevelkedett és olyan 10 éves volt, mikor magához vette egy fiatal pár. Viszont ők sem foglalkoztak vele sokat, csak addig, ameddig a nőnek sikerült teherbe esnie (ekkor Yamato 12 éves volt) - azaz rá már nem is volt szükség. Ezért döntött úgy, hogy önerőből munkát vállal iskola mellett és külön költözik. Ennek már fél éve... egyedül kissé magányos, de úgy érzi, még mindig jobb így, mintha olyan emberekkel venné körül magát, akik nem is szeretik. A mostoha húga, Suzume, a 4 éves kislány aranyos, vele szívesen foglalkozna, de így, hogy nem igazán jár haza... nehéz.     
     

  ❉   Emlékképek ❉  ❉  
________________________________________________

      
 
 

[ Még több ]     
     

  ❉   Vélemény ❉  ❉  
________________________________________________

     Bizonyos értelemben hasonlít Daisukéhoz. Szeret játszadozni és fiúkkal lenni, használni őket kedvére. De... Yamatot egészen más dolgok vezérlik. Nem akar csalódni és nem akar senkit közelebb engedni magához, azért viselkedik úgy, ahogy. Sőt, igazából nem ismeri azt a dolgot sem, amit mások szeretetnek hívnak. Valahogy... nem kapott belőle annyit, hogy tudja, mi az.
Tetszik viszont, hogy Tsuyoshinak elkezd esélyt adni. Eleinte nem érdekli túlzottan a kölyök, minden alkalmat kihasznál, hogy tegyen vele ezt-azt, de végül nem történik köztük semmi komolyabb a kölyök érzései miatt. Yamato barátja szeretne lenni, és nem akarja, hogy a senpai csak kihasználja. Hát így esik meg, hogy Yamato átgondolja a helyzetet.
Őszintén kíváncsi leszek, hogy hogyan alakul a kapcsolatuk. Yamato szép lassan változik, ahogy egyre több ember viselkedik vele kedvesen. Először Tsuyoshi, aztán a fiú szülei... és ne felejtsük el, hogy Yukiteru barátja is ott van mindig, ha szüksége van rá~     
 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Frozen Memories | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Szeptember 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!