❃•❃•
˙  S A W A S H I R O    D A I S U K E  ˙
❃•❃•
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

"Nem mindegy, hogy az ember azért gonosz, mert
muszáj, vagy csak azért, mert megteheti."

∷ NévSawashiro Daisuke

∷ Becenév: Dai, esetleg Senpai

∷ Kor: 22 év

∷ Születésnap: November 21.

∷ Családi állapot: Egyedülálló

∷ Foglalkozása: Diák (Rendőrnek tanul)

∷ Őt alakító karakter: Ayato (Diabolik Lovers)

 

     

  ❉   Szerepköre ❉  ❉  
________________________________________________

     Minoru lakótásra az iskola kollégiumában. Eleinte nem jönnek ki túl jól, hisz Daisuke jelleme és Minoru életstílusa merőben más: Noru már a puszta létezésével is fel tudja hergelni Dait. A kapcsolatuk kezdetekben nem szól másról, mint egymás idegesítésétől, bosszantásáról és bántásáról.
Aztán Daisuke rájön a fiúval kapcsolatban néhány dologra és igyekszik másképp állni hozzá. Talán még lehetnek jóban, ha Noru sem zárkózik el tőle teljesen.     
     

  ❉   Jellem ❉  ❉  
________________________________________________

     Első ránézésre olyan, mintha csak saját magával törődne és nem érdekelné semmi az ég világon. Ez valahol így is van, de leginkább azért, mert túlságosan el van nyomva. Nem lehet szabad akarata, mindent megmondanak neki... az apja nagyon szigorúan kezeli, miatta kell rendőri iskolába járnia, plusz azt rebesgetik, el kell vennie egy lányt. (Éljenek a kényszerházasságok..)
Daisuke elég határozott jellem és parancsoló. Nem szereti, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt ő akarja. Szereti a nála gyengébbeket bántani, de azokkal szemben is kiáll, aki esetleg erősebb nála.
Nem minden helyzetet tud kezelni, de azért azt vallja magáról, hogy ő már felnőtt. 22 évesen pedig még közel sem az...
Mivel még sosem volt szerelmes, így nem is tudja, milyen az. Azaz... nem ismerné fel, ha szerelembe esne, csak nagyon-nagyon hosszú idő elteltével.     
     

  ❉   Múlt ❉  ❉  
________________________________________________

     Egy tehetősebb család sarja, aminek sosem érezte magát annyira részesnek. Az apja vasszigorral nevelte mindig, az anyja szintén. Daisukénak mindent mindig megmondtak, így nem volt felhőtlen gyerekkora. 2 éve már annak, hogy Ravenhillbe költözött, kollégistaként, hogy távol a családjától rendőrnek tanulhasson. Igaz, hogy ez csak egy kisváros és fura légkör lengi körül, mégis úgy érzi, itt otthonra lelhet. A szíve hasonlóan fagyos, mint Ravenhill - szépen tud vele azonosulni. Rendőrnek is csak azért tanul mellesleg, mert az apja ezt parancsolta neki. Az igaz, hogy jól fizető állás lesz, ha sikerül elvégeznie és elhelyezkednie vele, de ha magától dönthetett volna, nem biztos, hogy ezt az utat választja. A jelleméhez viszont illik ez a szerep.
Nagyjából ez ő. Ezen kívül az apja már kinézett neki egy szép lányt, hogy majd el kellene vennie - csakhogy Daisuke erről hallani sem akar. Egyetlen egy levelet nem olvasott végig, amiben erről van szó és minden ilyen nemű telefonhívást azonnal megszakít. Néha azon gondolkozik, többé haza sem megy... de... sajnos ezt nem teheti meg. A szülei... nem engednék és bárhol megtalálnák.     
     

  ❉   Emlékképek ❉  ❉  
________________________________________________

      
 
 

[ Még több ]     
     

  ❉   Vélemény ❉  ❉  
________________________________________________

     Daival... szeretek játszani. Lehet vele kegyetlenkedni~ bár tény, hogy amióta tudja, Noru anyja miféle ember, azóta igyekszik visszafogni magát. Ettől függetlenül jó karakternek tartom, aki folyton önmagával viaskodik: legyen normális, vagy tegye azt, amit eddig mindig? Szokása átgázolni másokon csak azért, hogy neki jó legyen. Talán Noru lesz az, aki tudtán kívül megváltoztatja kissé. Bár megjegyzem, Nozu folytonos elutasítása nem deríti jobb kedvre, sőt. Egyenesen idegesíti xD     

 

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Frozen Memories | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Szeptember 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!