Kapcsolatok


  

  ❉   Daisuke & Minoru ❉  ❉  

Daisuke: Noru a szobatársa. Eleinte nagyon-nagyon idegesítette és valószínűleg még sokáig fogja is. De eljutott arra a szintre, hogy valamennyire meg akarja ismerni a kölyköt, ha már össze vannak zárva és együtt kell élniük. Számára Noru idegesítő, elkényeztetett gyerek, akinek valami baj van a fejével. Egyelőre fogalma sincs arról, hogy mi áll a viselkedésének hátterében, hisz Noru nem hajlandó beszélgetni sem vele.
Minoru: A kollégiumi szobatársa. Már az ismerettségük elején volt problémájuk egymással, nem is akármilyen... Ebben persze az ő viselkedése is nagy szerepet játszott. De ezt be nem ismerné meg el nem lenne képes fogadni mert ő a nagyon jó~ Szerinte Daisuke erőszakos és agresszív és ráadásul amióta a fiú tett vele egy-két... olyan dolgot... azóta fél is tőle. De ettől függetlenül mindig beszól neki, kiabál vele ha úgy adódik, vagy megüti mikor elfajulnak a dolgok. Aztán meghúzza magát... Tudja, hogy Dai erősebb mint ő, de azért feszegeti a határokat mert eléggé nagy a szája és még makacs is. Örülne neki ha békénhagyná végre, nem szórakozna vele és nem tekintené játékszernek. Ha tehetné, akkor igen, átmenne másik szobába. De nagy bánatára nincs elég hely.

 

  

  ❉   Minoru & Miharu ❉  ❉  

Minoru: 
Miharu: Egy nagyon közeli barátjának tartja Minorut. Mondhatni, a legjobb barátjának. Ismeri a fiú családi hátterét és sajnálja is többek közt... mindig mellette szeretne lenni, hogy segítsen neki. Talán Miharu az egyetlen, aki el tudja viselni a fiú jellemét és kezelni is tudja úgy-ahogy.

 

  ❉   Hanae & Minoru ❉  ❉  

Hanae: Az igazság az, hogy Minoru valójából egy félrelépésből lett, de... ezt mindig próbálta titkolni. Otthon a férjének azt mondta, hogy az övé a gyerek, de mikor Minoru olyan 3 éves lehetett, kiderült minden. Így elváltak és... rá maradt a gyerek. Persze ezek után próbált keresni valakit maga mellé. Barátot, férjet... Viszont a kisvárosban gyorsan terjedtek a hírek, így Hanae a megcsalásos történetével nem volt túl népszerű. Ennek ellenére ő mégis Minorut hibáztatta. Hiszen ki állna le egy nővel akinek eleve gyereke van? A későbbiekben pedig a fia még ellenséges is volt a barátaival, jelöltjeivel. Így jobb szerette ha nincs otthon és nem rondít bele a képbe. Ezek mellett más is nyomja még a lelkét. Minorut nem tudta természetes úton megszülni, így fel kellett vágniuk az orvosoknak. Ami egy csúnya heget hagyott. Úgy érzi, hogy így már nem olyan vonzó a férfiak számára. Szerinte. És igen, ezek után minden Minoru hibája. ...
Minoru: Mikor kicsi volt, akkor még egész jól kijött az anyjával, aztán... valami megváltozott. Nem tudja elmondani, hogy mi, de úgy érezte, hogy kezd megromlani a kapcsolatuk. Ez az érzés pedig megijesztette. Próbál mindig jó lenni, megfelelni neki, de látta, hogy ennek nincs eredménye. Bármit tett, nem változott semmi. Aztán lassan rájött mi a probléma. Ahogy figyelte a nőt és az újra és újta felbukkanó férfiakat. Nem a viselkedésével volt baj, a jelenlétével. Ettől a ponttól pedig elkezdte gyűlölni azokat a férfiakat akik hozzájuk jártak. mindegy, hogy kik voltak, hogyan viselkedtek vele... Miattuk nem szerette már úgy a anyja ahogyan régen és csak ez volt a lényeg. Lassan megszokta ezt a bánásmódot, de mélyen, belül nagyon fáj még neki. Viszont ha Hanae ismét olyan lenne mint régen... biztosan nem tudna mit kezdeni a helyzettel, mert már megszokta az elutasítást tőle.

 

  

  ❉   Shirong & Daisuke ❉  ❉  

Shirong: 
Daisuke: 

 

  

  ❉   Miharu & Shirong ❉  ❉  

Miharu: Amikor először találkoztak, félt Shirongtól, ami nem csoda. Ki akarta rabolni őket, sőt, meg is tette. De később... Miharu nem hagyja meglépni a férfit, hanem beszélgetni kezd vele. Lehet, hülyeséget csinál, ő is tisztában van valahol vele... de valamiért úgy érzi, adhatna egy esélyt Shirongnak, mert látja rajta, hogy inkább kényszerből lop, nem azért, mert bűnöző akarna lenni. Miharu tehát elhatározza, hogy segít neki és e közben szeretné jobban megismerni is a férfit.
Shirong: 

 

  

  ❉   Naoshi & Takumi ❉  ❉  

Takumi: 
Naoshi: 

 

  

  ❉   Naoshi & Keiichiro ❉  ❉  

Naoshi: 
Keiichiro: 

 

  

  ❉   Keiichiro & Takumi ❉  ❉  

Keiichiro: 
Takumi: 

 

  

  ❉   Keiichiro & Chiaki ❉  ❉  

Keiichiro: 
Chiaki: 

 

  

  ❉   Séraphin & Izaya ❉  ❉  

Izaya: 
Séraphin: 

 

  

  ❉   Izaya & Takumi ❉  ❉  

Izaya: 
Takumi: 

 

  

  ❉   Izaya & Usagi ❉  ❉  

Izaya: Haverok... vagy barátok. Izaya ritkán, de ellátogat az Aurorába és akkor rendszerint egész este iszogatnak, beszélgetnek, jól érzik magukat. A férfi gyakran ugratja, hogy akár egy menetre Izát is elvinné... nos, Iza sokáig elutasította ezt, de aztán elkezdte érdekelni, milyen lehet egy fiúval. Le is fekszenek a férfival, de egyáltalán nem bánja. Egy valamiben azt hiszem, nagyon hasonlítanak. Érzelmek nélküli kavarásokra, kalandokra mindketten képesek (bár míg Fukushima a munkája miatt, Iza inkább az élvezet miatt...). Ez valahol jó. Így a barátságukra sem megy rá ez a szigorúan egyszeri együttlét~ Iza ezek után is képes vele iszogatni, beszélgetni, időt eltölteni.
Usagi: 

 

  

  ❉   Naruaki & Usagi ❉  ❉  

Naruaki: Fukushima az egyik kollégája. Sokat marják egymást, folyton van valami, ami nézeteltérést szül közöttük. Naru úgy érzi, a férfi folyton csak bántja. Sokminden rosszul esik neki Fukushimával kapcsolatban, pedig ő igyekszik jó kapcsolatot kialakítani. A barátja akar lenni. Tényleg. De nehéz. Egyéb iránt... valahol tetszik neki a férfi. Helyesnek találja, szexinek. De ezek után már... nem merne próbálkozni nála. Inkább próbálja terelni a figyelmét mással.
Usagi:

 

  

  ❉   Naruaki & Nichiren ❉  ❉  

Naruaki: Az öccse. Jó, nem a vérszerinti öccse, de úgy kezeli és olyannyira szereti, mintha az lenne. Sok időt tölt vele, már-már túl sokat. Együtt alszanak az esetek többségében, együtt járnak bevásárolni, együtt csinálnak szinte mindent. Naru minden reggel, munka után hazaérve elviszi suliba is. Aztán délután megy is érte, és hazahozza, hogy ne legyen baja~ bár Nichiren már 14 éves, mégis úgy vigyáz rá, mint egy hímes tojásra. Elvégre ketten élnek és... Naru az a bizonyos családfő jelen pillanatban. Minden felelősség az övé. Talán ezért viselkedik úgy, ahogy: apáskodó, gondoskodó, féltő, törődő. De nem csak az öccsével, hanem másokkal is... próbál az lenni.
Nichiren: Szereti Narut, az ő bátyja~ ki akarja sajátítani, így kihasznál minden percet, amikor a fiú vele van. És mindig úgy intézi a dolgokat, hogy Narunak figyelnie is kelljen rá. Roppant féltékeny. Ha valaki közeledik a bátyjához, akkor átmegy pokróc-stílusba és morog, meg neveletlen. Ez két okból: az a valaki, aki a bátyjával akar lenni, meggondolja magát és elhúzzon. A másik ok az, hogy Naru ismét csak vele foglalkozzon. Önző egy gyerek, de úgy érzi, neki Narun kívül nincs senkije... nem akar egyedül maradni.

 

  

  ❉   Yamato & Tsuyoshi ❉  ❉  

Yamato: Számára Kazehaya-kun csak egy... kis játéknak indult. Le akarta fektetni, aztán elköszönni tőle egy életre. De az egész másképp sült el. Egyrészt még csak le sem feküdtek, másrészt segített a fiúnak matekban, nem is egyszer... és a fiú elkezdett törődni vele. Hozott neki a suliba kaját, meg ilyesmi. Barátkozni akar vele... Yamato meg ezt nem tudja hova tenni. Az egyik korrepük alkalmával viszont Yamato messzire megy, így a vége az, hogy Kazehaya-kun sírni kezd. Yamatonak bűntudata támad, így eldönti, hogy megpróbálja ezt a barátság-dolgot és igyekszik a fura hajlamait legyűrni a kölyök közelében. De hát mit tegyen, ha egyszer annyira édes ez a kölyök, hogy legszívesebben minden pillanatban hozzáérne...?
Tsuyoshi: 

 

  

  ❉   Yamato & Yukiteru ❉  ❉  

Yamato: 
Yukiteru: 

 

  

  ❉   Markus & Chastity ❉  ❉  

Markus: 
Chastity: 

 

  ❉   Markus & Nora ❉  ❉  

Markus: 
Nora: 

 

  ❉   Hiruko & Nora ❉  ❉  

Hiruko: Mindig is szerette Marianna-t és mindig vele akart lenni, hogy majd egy család legyenek. De a nő meghalt... viszont egy darabka itt maradt belőle a Földön és ez nem más, mint Nora, Marianna kislánya, aki egy másik férfitől van. Ez egyáltalán nem zavarja, neki a kislány a fontos. Amikor elrabolta a kislányt, nem gondolt arra, hogy ez rossz lenne. Ő csak szerette volna, ha részese lehet Nora életének... ha az ő lánya lenne. Amióta vele van a kislány, nem bánik vele rosszul. Kedves vele, úgy bánik vele, mintha a kislánya lenne. Persze a házból nem engedi ki, mert akkor hamar lebukna... Mindig visz neki haza édességet, meg játékokat, meg mindenféle jót. Próbál kialakítani vele egy jó kapcsolatot, de nem úgy néz ki, mintha Nora ezt szeretné. 
Nora: 

 
Az oldal két lány privát szerepjátékát
dolgozza fel, tehát kapcsolatban áll
az userekkel és a karakterekkel is.
Minden jog fenntartva!

Frozen Memories | Yui & Eliffe | G-Portál | Indulás: 2015. Szeptember 30. | Téma: Szerepjáték

2015 - 2017

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!